Tribute bands

Night at the Park telt in 2017 voor het eerst niet één, maar twee stages.
 

Op 24 juni pakken we uit door een extra podium in te richten voor onnavolgbare tributes aan Queen, The BeeGees, Bob Marley,  Rod Stewart en Fleetwood Mac. Deze monumentale artiesten uit de jaren ’70 en ’80 van de muziekgeschiedenis worden tot in perfectie gepresenteerd door Rhapsody Queen, Mirage, Nod Stewart & The Faces, Rootsriders en de Saturday Night BeeGees, afkomstig uit zowel de UK als uit Nederland.

 

NOD STEWART & THE FACES

Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reünie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's. Voor hun professionele ervaring en muzikale roots, weten de bandleden van Nod Stewart niet alleen de kern en energie van dit repertoire tot op de noot te vangen, maar ze zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven.

 

Dat kan omdat de bandleden van Nod Stewart met elkaar gemeen hebben dat hun muzikale roots voor een groot deel gevormd zijn door juist die music van Rod Stewart & The Faces. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een professionele aanpak zowel als die broodnodige benadering om de beleving compleet te maken. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap.

 

Natuurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo. En om het reünie gevoel te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen, weten wij uit welingelichte kringen.

 

MIRAGE FLEETWOOD MAC

Ga uit je dak bij evergreens die werkelijk iedereen kent, zoals Go Your Own Way en Don’t Stop met het direct herkenbare stemgeluid van Stevie Nicks en gevisualiseerd door de mysterieuze flamboyante kleding van Christine McVie.  De sterke vocale kwaliteiten van elk individueel lid en de mooie close harmony’s, die zo kenmerkend is voor Fleetwood Mac, garanderen een beleving die je met een schok zal terugzetten in het verleden, dankzij een topklasse line-up van doorgewinterde professionals waaronder de voormalige Wild Romance drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, toetsenist Louise van de Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger & zangeres Chaja van der Heide.

 

ROOTSRIDERS

Rootsriders treden met hun Tribute2BobMarley liveshows sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held. In 2016 doen ze dit alweer 10 jaar en daar willen ze graag bij stilstaan! 2016 is ook het jaar dat het album Rastaman Vibration 40 jaar terug het levenslicht zag, het enige album van Bob dat bij zijn leven de Amerikaanse top 10 haalde. 

Daarom gaan Rootsriders in 2016 met de Positive Vibration tour het hele land door. Bob Marley is aan Europa’s beste Marley tribute inmiddels wel toevertrouwd. Positive vibrations gegarandeerd dus! 

 

SATURDAY NIGHT BEE GEES 

Saturdaynight BeeGees roller coasters door het repertoire tot en met 4 decennia van non-stop hits, te beginnen in de vroege jaren '60 met New York Mining Ramp 1941 & Massachusetts hun eerste Britse No1, door naar de disco explosie van de jaren '70, met inbegrip van de all time classic's Stayin 'Alive, Jive Talkin' & Night Fever door naar de nummers van de huidige dag You Win Again & Alone etc ... Deze 6 koppige band heeft de magische klanken van de Bee Gees, zowel muzikaal als vocaal, met ongemene authenticiteit gevangen.

 

RHAPSODY QUEEN

In 2005 opgericht en één jaar in de oefenruimte. Dat was alles wat nodig was,  om deze band optredens over de hele wereld te brengen waaronder een vier weken durende rondrit van India, het Midden-Oosten, de Britse ambassades , Hampton Court Palace, Manchester Rock Radio, en hebben veel Britse, Europese en wereldwijde Festivals

 

Rhapsody is een live band van professionele musici die samen garant staan voor een één-uur durende performance met alle grote hits van Queen. Rhapsody Queen is even zeer een visuele ervaring want in de show zijn er talrijke veranderingen van kostuum en brengt de fans terug naar de glamrock van de jaren 70 naar de Magic jaren van de jaren 80. Hoewel de wereld nooit meer mag genieten van de grootste rockband allertijden, lijkt een optreden van Rhapsody Queen wel heel dicht bij het origineel te komen.

ONZE PARTNERS