Reisinformatie

How to get there?
Wegens zeer beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt het u aangeraden om naar Night at the Park af te reizen met het openbaar vervoer.

Met de trein

Night at the Park is prima te bereiken met het Openbaar Vervoer. De NS zet tijdens Night at the Park extra lange treinen in richting Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor. Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Hollands Spoor kun je verder reizen met de HTM naar het Zuiderpark met tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen en Bus 26 richting Zuiderpark. 

Parking

De beste manier om naar Night at the Park af te reizen is met het openbaar vervoer. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens verder te reizen naar het Zuiderpark met het openbaar vervoer. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag

Met de bus

Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt Bus 26 richting het Zuiderpark.

Met de tram

Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekt Tram 9 (Vrederust) en Tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

Met de fiets

In het Zuiderpark is het heel makkelijk om je fiets, brommer of scooter te stallen. Tijdens Night at the Park zijn er twee fietsenstallingen beschikbaar. 1. Vreeswijkstraat  2. Veluweplein (met motorstalling). De tarieven zijn €1,50 per fiets €2,50 per brommer/scooter en €5,- per motor. De fietsenstalling is geopend van 14:00 uur tot 23:30 uur.

Onze partners