Night at the Park

Wie was jouw idool in de 80’s en 90’s? Van welke band hingen er posters boven je bed? En welk casettebandje zat er standaard in jouw auto? De 80’s en 90’s waren één groot hoogtepunt van new wave rock én popmuziek. Pak tijdens Night at the Park je kans om dit allemaal te herbeleven.

Tijdens een zwoele zomeravond in het Zuiderpark (Den Haag) brengen de leukste artiesten hun oude hits ten gehore. Nog één keer klimmen de favoriete bands van weleer op een Nederlands festivalpodium en bezorgen ze ons de avond van ons leven. De artiesten zijn, op een aantal jaartjes extra, geen spat veranderd, het enthousiasme straalt er vanaf en muzikaal zijn zij nog net zo sterk als toen. En wij nog net zo fan als vroeger…

Maar naast de populaire artiesten op het hoofdpodium is er nog veel meer te beleven. Natuurlijk krijgen de Corona’s opnieuw een plek op het festival met hun special request stage en ook op de rest van het festivalterrein wordt je al snel terug naar de 80’s en 90’s gebracht. Haal die mouwophouders en fluor leggings dus maar uit de kast!

Vind jij met je beste vrienden en vriendinnen de wijnbar en delen jullie de lekkere hapjes die op het festivalterrein te vinden zijn terwijl jullie herinneringen ophalen? Of sta jij stijf vooraan om jouw favoriete band uit die tijd in Nederland op te zien treden?

 

 

ARTIESTEN

In 2017 sieren Level 42UB40 featuring Ali Astro and Mickey,Garland Jeffreys, Paul Young en Diesel de line-up, uiteraard worden zij binnenkort gevolgd door meer meer van de leukste 80’s en 90’s artiesten. Maar naast de populaire artiesten op het hoofdpodium is er nog veel meer te beleven. Vanzelfsprekend krijgen De Coronas opnieuw een plek op het festival met hun special request stage en ook op de rest van het festivalterrein wordt je al snel terug naar de 80’s en 90’s gebracht.

Ook pakken we dit jaar uit uit door een extra podium in te richten voor onnavolgbare tributes aan Queen, The BeeGees, Bob Marley,  Rod Stewart en Fleetwood Mac. Deze icononishe artiesten uit de jaren ’70 en ’80 van de muziekgeschiedenis worden tot in de kleinste details gepresenteerd op de tribute stage door Rhapsody Queen, Mirage, Nod Stewart & The Faces, Rootsriders en de Saturday Night BeeGees, afkomstig uit zowel de UK als uit Nederland.

Sinds het ontstaan van Night at the Park in 2014 hebben al veel grote namen van weleer het podium in het Haagse Zuiderpark gesierd. Denk aan Madness, Golden Earring, UB40, De Dijk, Duran Duran, Anastacia, Holly Johnson (van Frankie Goes To Hollywood), Wet Wet Wet en nog veel meer toppers die vooral in de jaren '80 en '90 alle hitlijsten in de wereld domineerden. Artiesten die er nu weer voor zorgen dat een bomvol Zuiderpark geniet van de muziek uit hun jeugd! Check het programma archief voor het volledige overzicht aan artiesten die op het podium van Night at the Park hebben gestaan. In de komende jaren worden hier nog vele mooie namen aan toegevoegd.

Onze partners